KONTAKT
  facebook twitter foursquare instagram pinterest

Vijesti

Kinookus Food Film Festival- planiran za 17.07. u Pomeni se odgađa zbog bolesti izlagača. O novom terminu biti ćete pravovremeno obaviješteni.
TZO Mljet i ove godine želi na poseban način zahvaliti i nagraditi dugogodišnje goste našeg otoka. U okviru programa vjernosti organizirati ćemo poseban prijem, dodijeliti zahvalnice i prigodne darove za goste koji...
TZO Mljet i Ogranak Matice hrvatske Orebić pozivaju Vas na projekciju animiranih filmova PRIČE IZ DAVNINE u utorak 31.05. u prostorijama OŠ Mljet s početkom u 12:20.
Obavještavamo i pozivamo sve iznajmljivače i stanovnike Općine u nedjelju 10. travnja u Babino Polje od 09-13 na 3. Sajam cvijeca i razmjenu sadnica.
USKRS NA MLJETU EASTER IN MLJET
Tradicionalna Radionica sakupljanja samoniklog jestivog bilja, edukacija, branje i priprema pod stručnim vodstvom gospođe Sani Sardelić s Korčule.
Edukativna radionica održat će u ponedjeljak, 4.4. u Domu kulture u Babinom Polju s početkom u 10:00 Teme edukacije su:
U organizaciji TZ Dubrovačko – neretvanske Županije i slovenske putničke agencije Ojla povodom Valentinova u Celju je održana prezentacija naše županije .
Hrvatska turistička zajednica izradila je informacijski sustav eVisitor, a dana 20.11.2015. objavljen je Pravilni o načinu vođenja popisa turista te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista turističkoj zajednici...
  PRIKAZ STRANICA  
U cilju razvoja kulture te obogaćivanja turističke ponude TZO Mljet i JUNP Mljet su zainteresirani da na području...
Regionalna razvojna agencija DUNEA predstavila je partnerima na EU projektu Hiking Europe, u sklopu sastanka koji se 5....
Turistička zajednica općine Mljet organizira tradicionalnu manifestaciju USKRS NA MLJETU.
Vremenska prognoza
HAK
HAC
HTZ
Aerodrom Dubrovnik
Aerodrom Split
Aerodrom Zagreb
Iznajmljivanje plovila
Jadrolinija
Autotrans
Mint
TZ DNŽ
Dubrovačke ljetne igre
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MLJET
Ulica: Zabrježe 2
HR – 20225 Babino Polje
Tel. +385 20 746025 +385 20 744186, Fax. +385 20 746 022
e-mail: tz.mljet@du.t-com.hr
web: www.mljet.hr
Izrada web stranicaCopyright Mljet.hr / All Rights Reserved.       2013