KONTAKT
  facebook twitter foursquare instagram pinterest

Vijesti

TZO Mljet i ove godine želi na poseban način zahvaliti i nagraditi dugogodišnje goste našeg otoka. U okviru programa vjernosti organizirati ćemo poseban prijem, dodijeliti zahvalnice i prigodne darove za goste koji...
TZO Mljet i Ogranak Matice hrvatske Orebić pozivaju Vas na projekciju animiranih filmova PRIČE IZ DAVNINE u utorak 31.05. u prostorijama OŠ Mljet s početkom u 12:20.
Obavještavamo i pozivamo sve iznajmljivače i stanovnike Općine u nedjelju 10. travnja u Babino Polje od 09-13 na 3. Sajam cvijeca i razmjenu sadnica.
USKRS NA MLJETU EASTER IN MLJET
Tradicionalna Radionica sakupljanja samoniklog jestivog bilja, edukacija, branje i priprema pod stručnim vodstvom gospođe Sani Sardelić s Korčule.
Edukativna radionica održat će u ponedjeljak, 4.4. u Domu kulture u Babinom Polju s početkom u 10:00 Teme edukacije su:
U organizaciji TZ Dubrovačko – neretvanske Županije i slovenske putničke agencije Ojla povodom Valentinova u Celju je održana prezentacija naše županije .
Hrvatska turistička zajednica izradila je informacijski sustav eVisitor, a dana 20.11.2015. objavljen je Pravilni o načinu vođenja popisa turista te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista turističkoj zajednici...
Od 1. siječnja 2016. godine Turistička zajednica općine Mljet, zajedno s više od 300 Turističkih zajednica diljem Republike Hrvatske, započinje s korištenjem jedinstvenog informacijskog sustava e-Visitor.
  PRIKAZ STRANICA  
Regionalna razvojna agencija DUNEA predstavila je partnerima na EU projektu Hiking Europe, u sklopu sastanka koji se 5....
Turistička zajednica općine Mljet organizira tradicionalnu manifestaciju USKRS NA MLJETU.
Edukativna radionica održat će se u četvrtak, 30.3. u Domu kulture u Babinom Polju s početkom u 09:00h.
Vremenska prognoza
HAK
HAC
HTZ
Aerodrom Dubrovnik
Aerodrom Split
Aerodrom Zagreb
Iznajmljivanje plovila
Jadrolinija
Autotrans
Mint
TZ DNŽ
Dubrovačke ljetne igre
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MLJET
Ulica: Zabrježe 2
HR – 20225 Babino Polje
Tel. +385 20 746025 +385 20 744186, Fax. +385 20 746 022
e-mail: tz.mljet@du.t-com.hr
web: www.mljet.hr
Izrada web stranicaCopyright Mljet.hr / All Rights Reserved.       2013